1,5 miljoner kilometer från jorden kretsar en kosmisk porträttfotograf, som kan se delar av universum som är osynliga för det mänskliga ögat.
Det handlar förstås om det nu två år gamla rymdteleskopet James Webb, som tidigare har tagit uppseendeväckande bilder från yttre kosmos flera tusen ljusår härifrån.
Nu har världens kraftfullaste rymdteleskop ännu en gång skickat hem en fascinerande bild till oss.
Rymdteleskopet har fångat de sista stadierna av en avlägsen stjärnas liv, som kan avslöja en hel del om hur vår sol kommer att se ut när den dör om några miljarder år.
Visar liknande stjärnas död
Bilden visar hittills osedda detaljer av den så kallade Ringnebulosan, en känd nebulosa, som bildades för omkring 4 000 år sedan när en stjärna som påminde om solen dog.
Nebulosan bildades när den döende stjärnan blåste ut större delen av sin materia i rymden och skapade färgglada ringar, expanderande bubblor och invecklade, tunna moln. Ett liknande öde väntar solen, när dess livstid rinner ut om några miljarder år.
Bilden visar inte bara nebulosans struktur, utan även resterna av den döende stjärnan, även kallad en vit dvärg.
En vit dvärg är en varm, tät kärna av en död stjärna, som har kollapsat till följd av brist på bränslet väte. På grund av sin värme kommer den att glöda vit i flera miljoner eller miljarder år, innan den blir till en så kallad svart dvärg.

Bilden visar Ringnebulosan i aldrig tidigare skådad detalj. Den mest lysande stjärnan inuti kransen är den döende vita dvärgen som påminde mycket om vår sol.
"Stjärnor som solen förväntas sluta sina liv som vita dvärgar genom att stöta bort sina yttersta lager, som sedan bildar vackra nebulosor. Precis som det ser ut på den nya, unika bilden", berättar professor Michael Barlow, som är professor i fysik och astronomi vid UCL och huvudförfattare till studien.
Bilden är tagen med en kamera som uppfattar de infraröda och närinfraröda och elektromagnetiska vågor, som strömmar ut från himlakroppar i universum.
Sedan har forskarna omkodat vågorna till färger som hamnar innanför det spektrum som det mänskliga ögat kan se.
Forskarna ska nu analysera bilden i hopp om att bli klokare på de komplexa processer som skapar nebulosan från döda stjärnor.
På så sätt kan man nämligen bli klokare på stjärnors livscykler och de grundämnen de frisätter i kosmos.
"Vi bevittnar de sista kapitlen i en stjärnas liv, en försmak på solens avlägsna framtid, så att säga, och dessa observationer har öppnat ett fönster för att förstå hur dessa stjärnor dör och bildar stjärnnebulosor", säger Barlow.