Var med i Illustrerad Vetenskaps tävling 2018

7 november 2018

Var med i Illustrerad Vetenskaps tävling om tio läckra Hybrid Drone Car och tio VR BOX Virtual Reality-glasögon. Vinner du kan du se fram emot många roliga timmar med familj och vänner. 

Vinsterna är sammanlagt värda 6980 SEK.

Allt du behöver göra för att delta i utlottningen är att svara på hur många gröna robotar som gömmer sig i detta nummer av Illustrerad Vetenskap Junior.

Du måste räkna med alla, även roboten på omslaget.

HYBRID Drone Car

Den nya HYBRID Drone Car är en smått fantastisk liten pryl. Drönaren kombinerar flera coola funktioner med en ren och snygg design. Den smarta dubbelfunktionen gör den lilla drönaren otroligt mångsidig. Den kan nämligen både köra på marken och flyga lätt och elegant genom luften.
Quadcopter-strukturen med de fyra propellrarna gör drönaren mer flexibel och smidig när den flyger, och de fyra hjulen gör den snabb och lättmanövrerad på marken. Den är dessutom utrustad med en ljusstark lampa fram så att du även kan flyga och köra med den på kvällen eller i miljöer med svagt ljus.

 

Virtual Reality-glasögon

Gör en resa till en annan verklighet!
Ditt fysiska jag är i ditt trygga vardagsrum, men ditt mentala jag är någon helt annanstans. Det slåss mot rymdvarelser på en främmande planet.
Du har tagit på dig virtual reality-glasögonen och förts till ett helt nytt universum, där du kan glömma allt omkring dig i den riktiga världen.
VR BOX förvandlar din smartphone till ett par virtual reality-glasögon. Telefonen står för bilderna och linserna i glasögonen förvandlar dem till en virtuell verklighet i 3D. Glasögonen passar till alla smartphones med storleken 3,5–6 tum.

 

Alla kan delta i tävlingen. Lämna ditt svar och fyll i dina kontaktuppgifter nedan för att delta i tävlingen. Dina uppgifter kommer endast att användas för att kontakta dig om du vinner. 

Vi behandlar dina personuppgifter enligt vår dataskyddspolicy, som kan läsas här.

Tävlingen slutar den 1/2 2019 och vinnaren kommer att presenteras på den här sidan. Vinsten kan inte lösas in mot kontanter.


Hur många gröna robotar gömmer sig i detta nummer av Illustrerad Vetenskap Junior?


Dina uppgifter

Ja
Nej

Tävlingen är tyvärr avslutad!

Se fler tävlingar

Du har redan tävlat
Tack för att du är med och tävlar!

Läs också

PRENUMERERA PÅ ILLUSTRERAD VETENSKAPS NYHETSBREV

Du kan ladda ned ditt gratis specialnummer, Vår extrema hjärna, så snart du har beställt vårt nyhetsbrev.

Kanske är du intresserad av...

Hittade du inte vad du söker? Sök här: