Quiz battle logo SE

Spela Quiz Battle med illvet.se

Var med i vårt nya, roliga spel Illustrerad Vetenskap Quiz Battle. Ladda ned det gratis till iPhone eller iPad och skicka en utmaning till en kompis.

23 augusti 2012

Quiz Battle till Android och i webbversion

Quiz Battle har haft stor framgång och spelas nu av mer än 300.000 användare via iPhone. Därför lanserar vi nu Quiz Battle till Android samt i en version som du kan spela här på Illustrerad Vetenskaps hemsida. Vi förväntar att lanseringen är klar måndag den 3 december. Du kan följa med här på sidan. Vi håller dig uppdaterad och publicerar länkar till de nya versionerna så snart de är färdiga. Mycket nöje!

Quiz Battle

Vi lanserar nu gratisspelet om allmänbildning Illustrerad Vetenskap Quiz Battle för iPhone och iPad. Använd en kombination av strategi och kunskap för att vinna över dina vänner och svara på mer än 6000 frågor i dessa kategorier:

• Geografi • Historia • Sport och fritid • Vetenskap och natur • Underhållning • Konst och litteratur

Du rör dig fram över spelplanen och försöker hindra din motståndare från att komma fram till stjärnan i mitten. På vägen finns det bonusfält, och vissa av dem gäller bara i en viss kategori. Kombinera flera frågor för att få extra bonuspoäng. Vinnare blir den spelare som har flest poäng, när en av de båda spelarna kommer fram till målet.

Quiz battle spel SE

Du kan spela med vänner eller slumpvalda motståndare och ha många spel i gång samtidigt. Du kan uppgradera till en betalversion med många olika spelplaner med varsin strategi. Om du får för många frågor i en viss kategori, kan de bytas ut mot andra.

Fortsätt på din dator

Spelet har utvecklats tillsammans med vår partner Planeto och byggs hela tiden ut med nya funktioner. Du kan redan i dag använda dina inloggningsdata från illvet.se för att spela, och från hösten 2012 kan du fortsätta spelet här på webbplatsen med din PC eller Mac och byta tillbaka till iPhone eller iPad, när det passar dig.

Ladda ned spelet eller läs mer på illvet.se/Quizbattle

Ladda ned Illustrerad Vetenskap Quiz Battle här

Kom i gång

Ladda ned appen till din iPhone eller iPad. Den är gratis.

Ladda ned här

AppStore

Läs också

PRENUMERERA PÅ ILLUSTRERAD VETENSKAPS NYHETSBREV

Du kan ladda ned ditt gratis specialnummer, Vår extrema hjärna, så snart du har beställt vårt nyhetsbrev.

Kanske är du intresserad av...

Hittade du inte vad du söker? Sök här: