app_demo_dk

Hämta vår app - och få ett gratis digitalt provnummer!

Med Illustrerad Vetenskaps app till mobiltelefoner och surfplattor kan du läsa magasinet när och var du vill. Är du inte prenumerant än får du i appen ett 64-sidigt GRATIS digitalt provnummer.

25 mars 2014

Prova Illustrerad Vetenskap med vår app för mobiltelefoner och surfplattor. Den nya versionen rymmer flera nya möjligheter för våra prenumeranter, och är du inte prenumerant än ger vi dig - GRATIS - ett 64-sidigt provnummer med ett urval av spännande artiklar.

Ladda ned vår nya app och se ditt e-magasin

Laddar du ned vår app för e-magasin får du som prenumerant nu helt automatiskt tillgång till 4 extra digitala nummer om året. Det betyder att du som prenumerant nu får 22 nummer av Illustrerad Vetenskap som e-magasin om året.

Läs mer och hämta appen här

Utöver de 18 nummer om året som du får hem i brevlådan, har du genom appen tillgång till de extra specialnummer som är utgivna under den tid du har varit prenumerant. De fyra extra numren är alla temanummer, där du till exempel kan läsa om spännande ämnen som "Solsystemet", "Hjärnan" eller "Dinosaurierna".

Gratis provmagasin på 64 sidor

Om du inte är prenumerant än - eller är ny prenumerant - behöver du inte sitta och vänta på att tidningen ska dimpa ned i brevlådan. Du kan nämligen redan nu försjunka i en gratis digital version av magasinet i vår app för e-magasin.

Om e-magasin-appen

Inte prenumerant? Få ett fint erbjudandet här

Så återstår det bara att säga: God läslust!

Läs också

PRENUMERERA PÅ ILLUSTRERAD VETENSKAPS NYHETSBREV

Du kan ladda ned ditt gratis specialnummer, Vår extrema hjärna, så snart du har beställt vårt nyhetsbrev.

Kanske är du intresserad av...

Hittade du inte vad du söker? Sök här: