Multioplader

Få en laddare till din iPhone eller HTC

Prenumerera på Illustrerad Vetenskap och få en laddare till familjens alla telefoner – bland annat till iPhone, HTC, Samsung och Nokia.

25 april 2012

Är du trött på att alla telefoner har sin egen laddare, som alltid saknas när man behöver den?

Om du köper en prenumeration på Illustrerad Vetenskap just nu, kan du även få lösningen på det problemet. Med en prenumeration kan du nämligen få en universalladdare som fungerar till alla familjens telefoner. Den kan bland annat ladda populära telefoner som iPhone, HTC, Samsung och Nokia.

Du kan använda laddaren hemma eller ta med den till sommarstugan eller på resa, så att du slipper packa flera olika laddare.

Se bruksanvisning för universalladdaren och en lista över telefoner som den kan ladda här. Laddaren är värd 299:-.

2 nr av Illustrerad Vetenskap + laddare

Just nu kan du få två nummer av Illustrerad Vetenskap och universalladdaren för 49:50 + 29:50 i porto och exp. Läs mer om erbjudandet här.

Om tidningen

Med en prenumeration på Illustrerad Vetenskap får du 18 nummer om året proppfyllda med viktig kunskap, underhållande läsning och fascinerande bilder och grafik. Vi berättar om forskning och nya upptäckter på ett levande språk, och alla kan vara med – även familjens tonåringar och stora barn.

Illustrerad Vetenskap skriver om det avlägsna, fascinerande universum, och det helt näraliggande som sker i din egen kropp. Du får nyheter och bakgrund som ger dig en snabb överblick eller text att läsa i flera timmar.

Köp 2 nr och få en universalladdare.

Läs också

PRENUMERERA PÅ ILLUSTRERAD VETENSKAPS NYHETSBREV

Du kan ladda ned ditt gratis specialnummer, Vår extrema hjärna, så snart du har beställt vårt nyhetsbrev.

Kanske är du intresserad av...

Hittade du inte vad du söker? Sök här: