Få tillgång till en värld av kunskaper – gratis den första månaden

Du väntar i genomsnitt i 20 timmar i veckan – varför inte använda den tiden till något vettigt? Med Illustrerad Vetenskaps nya digitala universum får du chansen att bli smartare medan du väntar – på mobilen, datorn eller i vår app. Just nu är den första månaden kostnadsfria.

Med en prenumeration på Illustrerad Vetenskap Digital har du nu chansen att bli smartare – precis när det passar dig.

På webbplatsen hittar du djupgående läsupplevelser med rikliga illustrationer för en kväll i kunskapens tecken. I appen trycker du på PLAY och hör upplästa artiklar på vägen till jobbet. Och på din mobiltelefon tickar de senaste forskningsnyheterna in från morgon till kväll.

Du hittar även IQ-tester, quiz, videoklipp och guider till nattens stjärnhimmel i vårt universum. Och du har tillgång till alltihop precis när och var som helst: Vi finns både i din mobiltelefon, surfplatta och dator.

Detta får du i vårt universum:

Tillgång när det passar dig

Kunskaper är inte begränsade till en enda plats. Oavsett om du använder vår webbplats eller vår app, så får du obegränsad digital tillgång till innehållet i våra tidningar, även innan tidningen finns att köpa i butiken.

Dagliga nyheter och uppdateringar

Titta in varje dag. Vi uppdaterat dagligen med allt det senaste från forskningens frontlinje, triviatester, guider till nattens stjärnhimmel, infografik och mycket mer.

Vi läser upp artiklarna för dig!

I vår app kan du lyssna på artiklarna medan du är på resande fot. Bli smartare i bilen, på promenaden eller när du är ute och handlar. Det enda du behöver göra är att söka efter Illustrerad Vetenskap där du laddar ned dina appar.

Exklusivt extramaterial

Dyk ned i det ursprungliga källmaterialet till våra historier och se de artiklar du känner igen från tidningen, levandegjorda med videoklipp, animationer och interaktiva ritningar.

Tillgång till vårt proppfulla arkiv

Du får chansen att söka i hela Illustrerad Vetenskaps arkiv. Du kan söka efter precis det som intresserar dig inom kategorier som rymdfart, medicin, teknik och natur.

Fördjupning i dina favoritämnen

Saknar du någonstans där du kan nörda dig igenom dina favoritämnen? Sätt ett bokmärke och spara allt det bästa innehållet till senare.

Men – vad gör jag om jag redan är prenumerant?

Om du redan prenumererar på pappersversionen av Illustrerad Vetenskap, men inte har upprättat en inloggning med ditt eget lösenord till vår digitala värld, så kan du göra det här.

Din inloggning och ditt lösenord är desamma på webbplatsen och i appen.