NB_u43 vinter

Stäng ute vinterkylan med nanoteknik

Vår snygga jacka håller dig varm och torr med hjälp av en unik nanobeläggning. Få den nu tillsammans med Illustrerad Vetenskap.

15 januari 2016 av Thomas Lykke Olesen

Vi befinner oss mitt i vintern med minusgrader och bitande kalla vindar. Det kan få de flesta att hålla sig inomhus och drömma om sommar och varmare temperaturer.

Det finns dock ingen anledning till att frukta kylan så länge du har rätt utrustning. På Illustrerad Vetenskap ger vi dig därför möjlighet att möta vintern i en exklusiv skaljacka som passar perfekt till de kyliga och våta dagarna.

Jackan består av tre lager med yttermaterial i vävd polyester. Den är försedd med ett TPU-membran som ventilerar väl och tunn, perforerad mikrofleece innerst för optimal komfort.

Se jackan i det korta video-klippet nedan

Vatten- och smutsavvisande unik yta

Jackan är behandlad med en unik, revolutionerande nanoteknik, Nano-tex®, som gör den extremt vatten- och smutsavvisande utan att kompromissa med dess övriga egenskaper.

Övrig information om jackan

• Justerbar huva • Blixtlås fram, dolt bakom knappar • Vidden nedtill regleras med dragsko • Kardborre i ärmsluten • En bröstficka och två sidofickor, alla med blixtlås • Tre herrstorlekar: M, L och XL

Nanojackan är värd 799:-, men om du beställer den tillsammans med 2 nummer av Illustrerad Vetenskap får du den på köpet för BARA 69,50 + porto och exp. Beställ jackan tillsammans med Illustrerad Vetenskap här

Läs också

PRENUMERERA PÅ ILLUSTRERAD VETENSKAPS NYHETSBREV

Du kan ladda ned ditt gratis specialnummer, Vår extrema hjärna, så snart du har beställt vårt nyhetsbrev.

Kanske är du intresserad av...

Hittade du inte vad du söker? Sök här: