Läkare omvandlar penis till känslig vagina

Genom att återanvända penis när vaginan skapas ser läkarna till att motorvägen mellan underlivet och hjärnans erotiska centrum förblir öppen. Transpersonen kan därmed genomföra ett sexuellt stimulerande samlag.

Pungen öppnas och testiklarna avlägsnas

Pungen skärs upp med ett snitt från roten av penis och rakt ned. Sädesledarna klipps av och båda testiklarna avlägsnas. Av den ursprungliga pungen återstår nu bara två hudfickor som sparas

Penis delas upp och svällkroppar kasseras

Med ett snitt lossas förhuden från ollonet och drar ned den tillsammans med resten av huden runt penis mot roten, så att de inre delarna blottläggs.

Ollonet skärs loss från de två svällkropparna och urinröret, men bibehåller sin känslighet eftersom den fortfarande sitter fast vid nervknippet.

Urinröret, nervknippet och ollonet dras ned genom huden och svällkropparna kasseras.

Ny klitoris och urinrörsöppning skapas

Över roten skapar läkaren två hål i huden till blivande klitoris och urinrörsöppning. Klitoris bildas genom att ollonet skärs till och sticks genom det översta hålet.

Urinröret förs ut genom det nedre hålet och klipps upp. Det nedre hålet blir till urinrörsöppningen och det uppklippta urinröret viks. Huden från penis klipps upp och sätts ihop med urinröret, så att diametern ökar.

Ny vagina fulländas med blygdläppar

Den utvidgade förhuden vänds ut och in genom att den trycks in i bukhålan genom hålet där penis satt.

Den bildar den nya slidan och hålet in till den blir slidöppningen. Slidan sys fast vid korsbenet, så att den placeras naturligt i bäckenhålan.

Hudfickorna från pungen viks så att de ser ut som både de inre och yttre blygdläpparna och sys fast.

SE EN SIMULERAD OPERATION