Miljontals människor väntas sitta klistrade vid skärmen på lördag och följa med i när kung Charles officiellt kröns till Storbritanniens kung i en historisk ceremoni i den brittiska huvudstaden.
Inför rullande kameror kommer han att färdas i en karet från Buckingham Palace till Westminster Abbey, där ledare från hela världen ska närvara vid den formella kröningen.
Med sig genom Londons gator kommer den brittiske monarken att ha en mycket uppseendeväckande gåva – två träflisor som påstås komma från det kors som Jesus korsfästes på för mer än 2 000 år sedan.
De båda ikoniska flisorna, som är en centimeter respektive fem millimeter långa, har kung Charles fått i present av påve Frans.
Flisorna har sedan fästs vid ett större silverkors, som är gjort av återvunnet silver, walesisk skiffer och återvunnet trä, som ska bäras med under paraden.
Stor betydelse oavsett dess äkthet
Korset, som Jesus påstås ha korsfästs på och som flisorna sägs komma från, tros har upptäckts av den kristna kejsarinnan Sankt Helena, som var mor till kejsare Konstantin den store.

Det kors som kung Charles kommer att bära med sig under kröningsparaden, det så kallade processionskorset, är försett med två små flisor i korsets mitt, som sägs komma från Jesus kors. Själva processionskorset gav kung Charles i gåva till kyrkan i Wales år 2020.
Enligt legenden fann hon korset, som kallas för Det sanna korset, under en pilgrimsfärd till Jerusalem år 320.
Men om historien kan antas vara sann – och om träflisorna faktiskt kommer det träkors som Jesus korsfästes på – är dock osäkert, enligt historikern Kristin B. Aavitsland vid universitetet i Oslo.
"Det kan man självfallet inte veta", konstaterar hon i ett samtal med forskning.no.
Men oavsett äktheten ska man inte förringa korsets enorma betydelse genom historien, förklarar hon vidare för mediet.
Därför är det också anmärkningsvärt att påve Frans har skickat den till den brittiske monarken. Det måste nämligen uppfattas som en symbol för att kungamakten är legitimerad av Gud, enligt historikern.
Många kyrkor runtom i världen påstår sig inneha korset. En av dem är Waterford Cathedral i Irland.
Men när professor Tom Higham vid Oxfords universitet undersökte flisans ålder med hjälp av kol-fjorton-datering 2016 konstaterade han att den lilla flisan var mer än 1 000 år yngre än Jesus – och alltså omöjligt kunde ha varit med under korsfästelsen.