Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kaksi ihmisistä harrastaa seksiä

Testa din kunskap: Tänker män på sex var sjunde sekund?

INTIMZONEN: Har afrikaner längst penisar? Tänker män verkligen på sex var sjunde sekund? Och existerar g-punkten hos kvinnor? Testa dina kunskaper om sex och och kön och få koll på vad som är fakta och vad som är långlivade myter.

Shutterstock

Enligt en amerikansk studie har en genomsnittlig människa sex 54 gånger per år - det vill säga lite mer än en gång i veckan.

Men även om många har sex regelbundet råder det ofta en hel del tvivel och förvirring kring sex och kön vilket gör det svårt att utröna vad som är fakta och vad som är myt.

Testa dina kunskaper om sex i vår quiz här nedan och lär dig bland annat mer om längden på fingrar verkligen hänger ihop med penisstorleken och om mäns erektion verkligen avspeglar deras sexlust.

Läs också:

Sex

6 myter om Viagra

3 minuter
Sex

INTIMZONEN: Vetenskapens 7 råd för bättre sex

12 minuter
Sex

6 saker du inte visste om orgasmer

5 minuter

Logga in

Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa Dölj

Redan prenumerant? Prenumererar du redan på tidningen? Klicka här

Ny användare? Få åtkomst nu!

Nollställ lösenord.

Skriv in din e-postadress, så skickar vi anvisningar om hur du återställer ditt lösenord.
Ogiltig e-postadress

Kontrollera din e-post

Vi har skickat ett e-postmeddelande till med instruktioner om hur du återställer ditt lösenord. Kontrollera ditt skräppostfilter om meddelandet inte har kommit.

Uppge nytt lösenord.

Skriv in ett nytt lösenord. Lösenordet måste ha minst 6 tecken. När du har upprättat ditt lösenord blir du ombedd att logga in.

Lösenord behövs
Visa Dölj