penisapp

Penisring med Bluetooth coachar ditt sexliv

En gummisensor monterad på penis kan analysera aktiviteterna mellan lakanen. Utöver att registrera antal stötar och kaloriförbränning kommer sensorn även med förslag på sexuella förbättringar.

11 juni 2015 av Morten Kjerside Poulsen

Montera en gummianordning vid roten av penis innan du kastar dig ut i nästa sexuella äventyr. Kopplat via Bluetooth till en app på din telefon analyserar den nya Lovely-sensorn hur hårt, snabbt och i vilka ställningar samlaget sker.

Kaloriförbränning och g-påverkan analyseras

När herdestunden är över och den värsta andfåddheten har lagt sig skickar sensorn data till din telefon, och analysen kan börja. Utöver att upplysa om kaloriförbränning, antal stötar, genomsnittsfart och g-påverkan, får du även förslag på förbättringar.

Få överblick över världens mäns storlek på penis.

Samlag kan rangordnas

Appen väljer bland 120 olika sexställningar vad som precis passar till förhållandets sexuella förmågor och kommer med förslag på hur tekniken kan förbättras. Därutöver är det möjligt att rangordna det senaste ligget med en till fem stjärnor, precis som du via appen kan skicka sexuella inviter till din partner och kolla den sexuella temperaturen.

Sexuell horisont utvidgas

Utvecklarnas idé med appen är först och främst att förbättra den sexuella akten, men även att artikulera sex mer och utvidga den sexuella horisonten i mer eller mindre fastlåsta förhållanden.

Lovely är för ögonblicket gräsrotsfinansierat och för cirka 700 kronor kan penissensorn bli din.

Så är frågan bara om mannen kan hitta kvinnans g-punkt. Om den kvinnliga g-punkten alltså inte bara är en myt. Du kan läsa mer om sexuella myter här:

Läs också

PRENUMERERA PÅ ILLUSTRERAD VETENSKAPS NYHETSBREV

Du kan ladda ned ditt gratis specialnummer, Vår extrema hjärna, så snart du har beställt vårt nyhetsbrev.

Kanske är du intresserad av...

Hittade du inte vad du söker? Sök här: