Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kroppen

Mikrokrig i ditt inre avgör din framtid

Giftiga nålar och stryptag. Bakterierna inuti dig utkämpar interna strider med smutsiga trick – om de elakaste mikroberna vinner kan de ge dig cancer eller Alzheimers sjukdom. Nu jobbar forskare med att avväpna kroppens fiender.

13 minuter
Mars

Tre självständiga uppdrag flyger nu mot Mars för att hitta liv

Det sista uppdraget har nu framgångsrikt skjutits i väg mot Mars. Inte mindre än tre farkoster, en landare och två Marsbilar är nu på väg samtidigt. De ska söka och borra efter slutgiltiga bevis för att lösa en 44 år gammal gåta: Har det myllrat av liv på Mars – och kryper det fortfarande omkring något?

12 minuter

Sommar över Sverige

Solkräm. Åskväder. Och ljusa nätter som aldrig tar slut. Sommar är varm sand under fötterna, ledighet under främmande himlar och tid att verkligen koppla av. Men sommar är också mötet med säsongens unika djurliv, lustiga väderfenomen och inte minst allas vår livgivande stjärna. Vi har satt ihop ett somrigt tema om den nyckfulla årstiden. Mycket nöje

Nyhetsbrev

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Vi ger dig något att fundera över varje dag – direkt i din inkorg.

Einstein

Logga in

Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa Dölj

Redan prenumerant? Prenumererar du redan på tidningen? Klicka här

Ny användare? Få åtkomst nu!

Nollställ lösenord.

Skriv in din e-postadress, så skickar vi anvisningar om hur du återställer ditt lösenord.
Ogiltig e-postadress

Kontrollera din e-post

Vi har skickat ett e-postmeddelande till med instruktioner om hur du återställer ditt lösenord. Kontrollera ditt skräppostfilter om meddelandet inte har kommit.

Uppge nytt lösenord.

Skriv in ett nytt lösenord. Lösenordet måste ha minst 6 tecken. När du har upprättat ditt lösenord blir du ombedd att logga in.

Lösenord behövs
Visa Dölj