Ny teknik på jobbet bild 1

Ny teknik räddar din dag på jobbet!

Är det ledigt här? Att veta huruvida konferensrummet på jobbet är ledigt är svårt. Ny och smart teknik från Visneto räddar situationen och råder bot på förvirringen!

11 oktober 2016

”Jag hade bokat rummet idag!”. Sänk jobbpulsen med rätt teknik.

Vem har bokat konferensrummet och hur länge är rummet upptaget? På många företag kan internkommunikationen vara ett problem. Det är inte ovanligt att viktiga möten avbryts av att någon sticker in huvudet för att se om lokalen är ledig, speciellt om rummet har insynsskydd. Att någon redan sitter i rummet när du själv måste få tillgång till rummet kan också vara otroligt stressigt.

Smart bokningssystem fixar kommunikationsproblemet

Känner ni igen problemen vi har tagit upp? Då kan en möteshanterare vara rätt för ert företag. Visneto är ett modernt system som visar bokningarna på en skärm utanför konferensrummet. Systemet är superenkelt att förstå och använda. Det är bara att peka och boka! Visneto kopplar upp mot ert befintliga bokningssystem oavsett om det är Microsoft Exchange, Exchange Web Service eller Google kalender.

Skärmen är en modern multi touch-enhet med Android-programvara som kopplar upp trådlöst mot er wifi. Skärmarna kan monteras både stående och liggande vilket gör monteringen flexibel, typsnittsstorleken anpassar sig automatiskt efter skärmens storlek. Informationen i skärmen och menys är förstås även på Svenska.

Sätt stopp för förvirringen på kontoret! Med ett display- och bokningssystem underlättar ni planeringen för alla kollegor.

Läs också

Kanske är du intresserad av...

Hittade du inte vad du söker? Sök här: