knivsæt efterår 2015 1

Få ett set läckra titanknivar i snygg, nordisk design

Den nya knivserien från Njord kombinerar elegant nordisk design med högteknologi. Du får ett set med kockkniv och grönsakskniv när du beställer Illustrerad Vetenskap.

24 augusti 2015

Livet är för kort för fula, slöa knivar och din matlagning blir både roligare och lättare med skarpt stål.

Den läckra, eleganta knivserien från Njord är framtagen för det nordiska köket och förenar teknik med elegant, nordisk design. Med respekt för nordisk kultur och tradition har man skapat ett unikt set knivar avsedda att användas i den vardagliga matlagningen.

Du får ett set bestående av kockkniv och grönsakskniv när du beställer Illustrerad Vetenskap.

Titan stärker och förskönar

Båda knivbladen är försedda med en kraftig titanbeläggning som gör knivarna mer motståndskraftiga mot korrosion och håller dem skarpa längre.

Samtidigt gör titanbeläggningen, tillsammans med det lätta, mörka träskaftet, att de snygga knivarna urskiljer sig från mängden.

Setet består av en kockkniv på 30 cm och en stor grönsakskniv på 26 cm med taggigt knivblad som är perfekt för att skära, strimla och hacka frukt och grönsaker.

Setet är värt 599 kronor, men du får det på köpet när du beställer Illustrerad Vetenskap. Beställ 2 nummer + knivset för BARA 49,50 + porto och exp.

Läs också

Kanske är du intresserad av...

Hittade du inte vad du söker? Sök här: