Sebastian Relster

Välkommen till Nya Illustrerad Vetenskap

Den 2 oktober utkommer Nya Illustrerad Vetenskap, och vi gör vetenskapen roligare. Läs om allt det nya som chefredaktören har i beredskap för dig.

4 september 2012

Kära läsare

Vill du gärna förstå den värld som omger dig – och bli underhållen och utmanad?

Vill du gärna ha nyheter från forskarnas fascinerande frontlinje – och samtidigt läsa spännande berättelser?

Då är Nya Illustrerad Vetenskap absolut något för dig. Som ny chefredaktör har jag nöjet att presentera dig för tidningen som ger bränsle för båda dina hjärnhalvor.

Framöver kan du t ex läsa spännande berättelser om lösande av mordgåtor, om medicinska mysterier och om dramatiska överlevnadshistorier. Alltid försedda med en vetenskaplig förklaring, som samtidigt ger dig kunskap.

Illustrerad Vetenskap blir interaktiv

Vi har också gjort plats för nya artikeltyper, i vilka roliga, förunderliga fakta presenteras på överraskande sätt, och du kommer att stöta på flera quiz och tester inströdda i tidningen.

En nyhet är att Illustrerad Vetenskap blir interaktiv. Om du har en smartphone, kan du i utvalda artiklar skanna dig till extra upplevelser, t ex göra en rundtur i Keops pyramid eller se jättedinosaurierna få jorden att skaka under sig.

Som prenumerant får du speciella privilegier. Vi gör om vår hemsida, så att du lätt kan utnyttja dig av de många erbjudandena, bl a quiz, IQ-tester, spel för hela familjen och specialnummer online, som bara prenumeranterna har tillgång till.

Kort sagt: Vi har behållit det bästa, förnyat det mesta och gjort vetenskap mycket roligare.

Mycket nöje med ditt nya universum av upplevelser. Följ med här på webbplatsen, där vi kommer att berätta mer om Nya Illustrerad Vetenskap fram tills tidningen utkommer den 2 oktober.

Sebastian Relster Chefredaktör Illustrerad Vetenskap

Var med

Vi har ställt samman ett helt speciellt erbjudande till nya prenumeranter. Var med från starten och beställ en prenumeration på Nya Illustrerad Vetenskap. Du kan välja mellan en rad häftiga välkomstgåvor, bland annat en musikspelare med bluetooth och ett japanskinspirerat knivset.

Läs mer om Nya Illustrerad Vetenskap och om välkomstgåvorna här.

Läs också

PRENUMERERA PÅ ILLUSTRERAD VETENSKAPS NYHETSBREV

Du kan ladda ned ditt gratis specialnummer, Vår extrema hjärna, så snart du har beställt vårt nyhetsbrev.

Kanske är du intresserad av...

Hittade du inte vad du söker? Sök här: