Quiz okt

Quiz: Se din placering i quizen

Nu kan du se var du ligger på Illustrerad Vetenskaps topplistor för quizen.

27 september 2012

Vem har klarat sig bäst i quizen på illvet.se den här veckan? Och var på topplistan ligger du själv?

Vi har gjort det lättare och roligare för deltagarna i våra quiz att jämföra sig med andra. När du svarar rätt på en quizfråga på illvet.se, läggs en poäng till din totalsumma. Har du en gratisprofil på webbplatsen och är inloggad när du gör quizet, samlar din profil poängen och placerar dig hela tiden på våra topplistor.

På listorna kan du över tid se var du själv ligger, du kan komma tillbaka om ett par dagar och kolla om du åkt upp eller ned, och så kan du se vem som har klarat sig bäst under veckan och månaden.

Skicka en utmaning till en vän

Du kan nu också ladda upp en bild av dig själv, så att andra kan se vem du är, och du kan utmana dina vänner genom att skicka dem ett mail. Som något nytt får du också bättre möjligheter att dela dina quizresultat på Facebook.

Om du är ny på quizen, kan du komma i gång med det samma genom att skapa en gratisprofil på webbplatsen. Du får tillgång till närmare 100 quiz, det tillkommer hela tiden nya och du kommer att presenteras för spännande quiz som du ännu inte har gjort. Har du redan en profil och tidigare har deltagit i quizen kan du gå in och se din placering redan nu. Klicka dig in på illvet.se/quiz.

Läs också

PRENUMERERA PÅ ILLUSTRERAD VETENSKAPS NYHETSBREV

Du kan ladda ned ditt gratis specialnummer, Vår extrema hjärna, så snart du har beställt vårt nyhetsbrev.

Kanske är du intresserad av...

Hittade du inte vad du söker? Sök här: