Fiberjakke

Optimalt rustad för det nordiska klimatet

Det nordiska klimatet kan vara växlande. Rusta dig för allt slags väder med Illustrerad Vetenskap

16 februari 2017

Var perfekt rustad inför årstidsväxlingarna med en snygg jacka.

Det ger en fantastisk känsla att gå ute och uppleva hur våren får blommorna att spricka ut och hur träden blir gröna igen efter en lång vinter.

Oavsett om det är vår, sommar eller höst kan vädret här i Norden vara nyckfullt, och värmande solsken kan snabbt avlösas av en kylig vind eller regnskur.

Det idealiska skyddet mot väder och vind

Här på Illustrerad Vetenskap älskar vi också att vara utomhus, oavsett om det är för att flyga en drönare eller bara njuta av naturen. Därför ska man självklart ha de bästa förutsättningarna, så att vädret inte blir ett hinder.

Med en snygg fiberjacka är du alltid rustad för både långa promenader och andra utomhusaktiviteter. Och just nu kan du få den med Illustrerad Vetenskap till ett MYCKET nedsatt pris.

Justerbar och skön att ha på sig

Denna lätta vår- och höstjacka har ett slitstarkt ripstop-system med fiberfyllning. Det yttre materialet är vind- och vattenavvisande och står emot mindre regnskurar och blåst.

Jackan har en elastisk kant nedtill vid midjan och i ärmarna som ger en skön och åtsittande passform. Den har dessutom två sidofickor, en bröstficka samt en liten krage som täcker din hals och nacke.

Jackan är värd 649:–, men du kan få den tillsammans med 2 nr av Illustrerad Vetenskap för endast 69,50:–

Läs också

PRENUMERERA PÅ ILLUSTRERAD VETENSKAPS NYHETSBREV

Du kan ladda ned ditt gratis specialnummer, Vår extrema hjärna, så snart du har beställt vårt nyhetsbrev.

Kanske är du intresserad av...

Hittade du inte vad du söker? Sök här: