Abonnementsfordele - samlebillede med ikoner

Fyra digitala förmåner med Illustrerad Vetenskap

En videosajt med de bästa vetenskapsklippen, en guldgruva med artiklar i arkivet och ett digitalt magasin som du kan ta med på resan. Allt ingår i det digitala paket du får med Illustrerad Vetenskap.

1 september 2014

Prenumererar du på Illustrerad Vetenskap? I så fall har vi goda nyheter. Annars bör du skynda dig att bli det. Vi erbjuder fyra digitala tjänster som gör det ännu roligare att vara prenumerant.

I vårt enorma artikelarkiv kan du gå på jakt bland tusentals artiklar om allt från stamceller till solsystemet. På vår videosajt kan gå på upptäckt bland hundratals videoklipp med exempelvis vulkanutbrott och vilda djur.

Med den nya nyhetstjänsten ger vi dig varje vecka dessutom överraskande vetenskapliga vinklar på aktuella ämnen. Och med vår omdesignade app för mobil och surfplatta kan du läsa Illustrerad Vetenskap var och när du vill.

Bli prenumerant nu - och få alltihop

Skynda dig att bli prenumerant - du kan till exempel få 4 nummer av Illustrerad Vetenskap för 99 kronor.

Se de fina erbjudandena på Illustrerad Vetenskap

[](http://video.illvet.se/ "Video")
## [Video](http://video.illvet.se/ "Video") Vi har samlat världens bästa och roligaste vetenskapsvideor – noga utvalda och kommenterade av våra experter. [Gå till videosajten](http://video.illvet.se "Gå till videosajten")
[](http://arkiv.illvet.se/ "Arkiv")
## [Arkiv](http://arkiv.illvet.se/ "Arkiv") Gå på upptäcktsfärd i Illustrerad Vetenskaps guldgruva av artiklar om allt från stamceller till solsystemet. Sök bland mer än 10 000 sidor från forskningens värld. [Dyk ned i arkivet](http://arkiv.illvet.se "Gå till arkivet")
[](http://illvid.dk/om-illustreret-videnskab/faa-en-videnskabelig-vinkel-paa-ugens-nyhedsstroem "Nyhedstjänst")
## [Nyhetstjänst](http://illvet.se/om-illustrerad-vetenskap/fa-ett-vetenskapligt-perspektiv-pa-veckans-nyheter "Nyhetstjänst") Få de mest aktuella vetenskapshistorierna och händelserna skickade till din e-post varje vecka. Vi ger dig det vetenskapliga perspektivet på veckans nyheter. [Kolla in vår nyhetstjänst](http://illvet.se/om-illustrerad-vetenskap/fa-ett-vetenskapligt-perspektiv-pa-veckans-nyheter "Registrera dig här")
[](http://illvet.se/las-emagasin "E-Magasin")
## [E-Magasin](http://illvet.se/las-emagasin "E-Magasin") Ha alltid ditt magasin nära till hands i vår app för surfplatta och mobil – och få fyra extra digitala nummer om året. **Hämta appen här - och få gratis provnummer** [AppStore / iOS](http://illvet.se/ios "AppStore") | [Google Play /Android](http://illvet.se/android "Google Play")

Läs också

Kanske är du intresserad av...

Hittade du inte vad du söker? Sök här: