lykketest happy

Du är nästan lycklig

Du är positiv till sinnet och är oftast ganska balanserad.

10 juli 2015 av Gorm Palmgren

Du tar itu med problem på ett förnuftigt sätt

Även om du vet att livet kan vara tufft och att du ibland stöter på problem, så går du oftast med huvudet upprest och har en stark övertygelse om att det kommer att fixa sig.

När det gäller småsaker rycker du bara på axlarna, och även om det till exempel handlar om allvarlig sjukdom som drabbar dig eller dina närmaste så har du relativt lätt för att ställa in dig på de nya villkoren och göra det bästa av situationen.

Du ser problem främst som något som ska lösas, och även om du inte fixar det med en gång på egen hand så låter du dig inte slås ned utan kan behålla perspektivet och arbeta på en långsiktig lösning.

Du är nöjd med din situation

Även om du kanske är idealist så vet du att allt har ett pris och en baksida, och därför kan du ofta känna dig nöjd med en situation även om inte alltid blir precis som du gärna vill ha det.

Du har för det mesta en positiv inställning till andra människor och möter dem med ett öppet sinne och det ger dig en skön känsla av att vara accepterad i en stor gemenskap.

När det går bra för andra gläder du dig å deras vägnar utan att vara missunnsam eftersom du vet att deras framgång inte gör dina chanser mindre.

Ditt goda humör gör livet lätt

Du är bra på att leva i nuet och drömma om framtiden, medan det förflutna främst är den erfarenhetsbas som du kan lära dig av och använda dig av för att komma vidare.

Ditt goda humör och okuvliga sinnet leder oftast till att saker flyter på utan ansträngning både i privatlivet och på jobbet. Du har goda möjligheter att lyckas.

Läs också

PRENUMERERA PÅ ILLUSTRERAD VETENSKAPS NYHETSBREV

Du kan ladda ned ditt gratis specialnummer, Vår extrema hjärna, så snart du har beställt vårt nyhetsbrev.

Kanske är du intresserad av...

Hittade du inte vad du söker? Sök här: